Reforma porteria Igualtat

El projecte aposta per la il·luminació i l’accessibilitat.

Dades del projecte

Situació L’Hospitalet de Llobregat, Catalunya, Espanya
Projecte 2013
Obra en construcció

El projecte tracta de la remodelació integral de la porteria d’un bloc d’habitatges plurifamiliar a L’Hospitalet. Els objectius principals són millorar l’accessibilitat, aportar il·luminació i amplitud a l’espai, i crear una materialitat més duradera malgrat el pas del temps.

A l’estètica preexistent dominen els colors verds i marrons, a força de moqueta a les parets i marcs marrons foscos en armaris i portes. Es proposa un canvi de tonalitats i materials per poder complir amb els objectius establerts, aportant colors grisos i blancs. Per crear més dinamisme es proposa aportar un punt de vegetació al costat d’un gran mirall a l’entrada de la porteria per així guanyar llum i amplitud .

En l’estat inicial, la diferència d’altures entre accés i ascensor es salvava amb graons; en el projecte es proposa integrar una rampa lateral de suau pendent per facilitar la circulació.