Programa Pisos Buits. Reforma el teu pis.

L’Ajuntament de Barcelona ha llançat el programa Pisos Buits. Un programa pensant tant des del punt de vista del propietari com des del llogater.

El programa es basa en cedir la gestió del lloguer a l’ajuntament i a la Taula d’Entitats del Tercer Sector durant un període de fins a 4 anys, tractant així d’incrementar el nombre d’habitatges de lloguer a un preu assequible per al llogater.

reforma interior piso programa pisos buits

Un dels principals avantatges per al propietari, són les ajudes que rebrà per part de l’ajuntament per a reformar l’habitatge. Aquests ajuts poden arribar a ser fins a un 20% a fons perdut i el 80% restant es descomptarà mensualment del lloguer. A més, amb aquest programa se li garanteix al propietari de la renda pactada durant el període del contracte (el propietari rebrà la renda amb independència de si l’inquilí paga o no).

Les úniques condicions per part de l’Ajuntament de Barcelona i la Taula d’Entitats del Tercer Sector són:

  • Ha habitatge ha d’estar desocupada.
  • La reforma (si és que és necessària) no sigui de tipus estructural
  • La renda (el lloguer) no superi els 700 € mensuals.

Per poder optar a aquests pisos els inquilins han d’estar inscrits en el registre de sol·licitants d’habitatges de protecció oficial, han d’estar empadronats a Barcelona i demostrar tenir dificultats econòmiques per accedir a un habitatge.

Programa pisos buits. Buenos para el propietario. Bueno para el inquilino.
Propaganda Programa pisos buits (pdf)

Si necessites més informació o assessorament contacta amb nosaltres sense compromís.