Arquitectes Segle XXI Exposició

miriam sanchez lopezLA DELEGACIÓ D’OSONA ACULL LA IV EDICIÓ D’ARQUITECTES S.XXI

Vic, 19 de març de 2014 – La Delegació d’Osona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acull la IV edició d’Arquitectes s.XXI; és una exposició que recull Projectes Fi de Carrera emplaçats a la comarca d’Osona o projectats per arquitectes osonencs. És una mostra del camí realitzat a les escoles d’arquitectura, i alhora un lligam entre el primer projecte que dissenya l’arquitecte, i la possibilitat de construcció que això representa.

Estem especialment orgullosos ja que entre els projectes escollits per a la mostra es troba el Campus Gastronòmic a les Adoberies de Vic, de la nostra companya Míriam Sánchez.

El 5 d’abril, a les 11 del matí, hi haurà l’acte d’inauguració.
L’exposició la podreu veure fins el 16 d’abril, de dilluns a dijous de 9 a 13, i de 15 a 16.30; i divendres de 9 a 14; a la sala d’exposicions del COAC-Osona (Pl. Bisbe Oliba, 2 de Vic)

Trobareu tota l’informació al següen enllaç:  Nota de premsa

Campus Gastronòmic a les Adoberies de Vic

El Campus Gastronòmic a les Adoberies de Vic sorgeix de la idea de tornar a engegar un sector de producció al centre de la ciutat. Les adoberies sempre han estat una part important del casc antic, però actualment es troben en desús. Per tant, es proposa fer una  campus de gastronomia per tal de tornar a produir, ara cultura, dins del sector.

Es considera un programa oportú degut a la gran matèria prima a nivell d’alimentació que hi ha a Vic, i gràcies a la universitat de  restauració ja existent, la qual ens ajudarà a tancar aquest cicle proposat.

El disseny del campus anirà molt lligat d’estratègies constructives de confort climàtic i lumínic, per tal d’aconseguir que les adoberies continuïn sent edificis autoeficients tal i com sempre han estat.